Skip to main content
 Zondag, 15. Mei 2011

Klik hier voor alle info.

Update per 1 mei:

Datum: 1 mei 2011 22:11

Onderwerp: KiKaCabriotour update

Aan: contact@cabriotour.nl

Beste Cabrio-fans,

Nog exact twee weken en dan is het eindelijk zover…. De bijzondere Cabriotour, speciaal voor Stichting KiKa! Inmiddels hebben ruim 160 Cabrio’s zich ingeschreven en nog dagelijks komen er aanmeldingen binnen. We gaan dus een record opbrengst halen! Heb je je nog niet ingeschreven, maar wil je er toch bij zijn? Schrijf je dan zo snel mogelijk in via www.cabriotour.nl/kika

Tijdens dit bijzondere evenement zal er voor de 1e keer een Tombola georganiseerd worden. Vele bedrijven en ondernemers hebben prachtige prijzen ter beschikking gesteld en er zal een winkans zijn van maar liefst 1 op 3! De prijzen variëren zelfs van vliegtickets en volledige hotelarrangementen, tot diners, lunches, workshops , laptops en allerlei lekkernijen. Kun je zelf niet aanwezig zijn, maar ken je wel deelnemers? Geef dan geld mee en vraag of ze loten voor jou willen kopen! De Loten kosten €10 per stuk en de volledige opbrengst van de Tombola komt ten goede aan Stichting KiKa!

Ook als je nog leuke prijzen beschikbaar wilt stellen voor de Tombola, of als je andere vragen/opmerkingen hebt, dan horen we dit natuurlijk graag.

Voor de mensen die nog geen Moederdag Kado hebben: er zijn nog plaatsen beschikbaar in de Cabrio VIP Bus! Check http://www.cabriotour.nl/2011kika-VIPbus.html en bezorg je moeder een onvergetelijke verwen-dag, terwijl de opbrengst naar Stichting KiKa gaat!

Tot ziens op 15 mei aanstaande!

Met vriendelijke dakloze groet,

Maxim Gazendam Cabriotour.nl

Johan van Hoornstraat 40

2595 HR ’s Gravenhage

maxim@cabriotour.nl

tel 06-14886393

www.cabriotour.nl