Skip to main content

Classic Days Schloss Dyck 2019

Al ruim op tijd reisden Mariëlle en ik op zaterdag af naar het door de evenementencommissie gereserveerde hotelletje; we wilden vooraf nog een beetje rondwandelen in de regio aldaar.

Zo gezegd, zo gedaan, kwamen we na een leuke wandeling door de agrarische omgeving terug bij het hotel, waar ondertussen ook al wat clubleden waren aangekomen. Met vereende krachten hebben we vervolgens mijn bagageklep weten te openen (Jan van Laar bedankt, maar ook de rest bedankt voor hun pogingen) zodat we niet met bergschoenen aan de BBQ hoefden te verschijnen.

Bed en ontbijt waren prima, en ruim op tijd vertrokken we met een stoet van 14, onder een steeds warmer wordend zonnetje, richting Schloss Dyck.

Aan de foto’s kun je zien, wat een geweldig leuk evenement dit is. Een heerlijk relaxte sfeer rondom kasteel en landgoed. Menig trotse eigenaar loopt in aangepaste kledij rond. Leuk om ook de eerste versies caravans en vouwwagens te zien, sommigen al van voor de oorlog. Ook de catering was geheel in stijl, met de mooiste foodtrucks, en eten en drinken voor elk wat wils. Een aanrader voor volgend jaar!

Tot een volgende meeting!
Mariëlle en Ronald Bosma

 

Foto's van Ronald Bosma en Hermie van Laar