Skip to main content

Zaterdag, 6. April 2019, of - Zaterdag, 13. April 2019

Jan de Haan Techniek

Uitnodiging Technische Dagen op zaterdag 6 of 13 april 2019
Thema: Motor en versnellingsbak 911

>>> INSCHRIJVING IS INMIDDELS GESLOTEN <<<

Graag nodigen wij je weer uit voor een leerzame technische dag. Dit keer wordt de motor en versnellingsbak van de 911 in het “zonnetje” gezet. We vinden het daarom leuk om dit keer de 911 rijders voorrang te geven bij opgave voor deze dag. 

Programma:
- In de ochtend de motor van de 911
- In de middag de versnellingsbak van de 911

Locatie:
Jan de Haan Techniek
Abcouderstraatweg 130B
1105 AA Amsterdam Z.O.

Citaat van Jan: Ik ben op jonge leeftijd al met Porsche in aanraking gekomen omdat mijn vader jaren lang Porsches 356 heeft verzameld . Ik speelde als kleine jongen altijd in een 356 pre -a knickscheibe (daarom is dit ook 1 van mijn favoriete Porsche's). Voor ik mijn eigen zaak begon heb ik 6,5 jaar bij Porsche Centrum Amsterdam gewerkt als Classic en revisie monteur van alle type motoren en versnellingsbakken maar ook voor de nieuwste type Porsche's. Omdat het echte revisie werk van de Classics nauwelijks voor kwam en het verdere werk aan de Classics slechts een 40 % van mijn dagelijkse werk was ben ik daar eind 2016 gestopt. In maart 2017 ben ik mijn eigen bedrijf gestart en specialiseer ik mij op de motoren en versnellingsbakken van de allereerste 356 tot de laatste luchtgekoelde 993. Vriendelijk groet , Jan de Haan

Er wordt drinken en een gezellige lunch aangeboden.
Kosten deelname € 15,- p.p.
Aanvang: 10:30h Einde: omstreeks 14:30h

Let op: maximaal aantal deelnemers op beide dagen is 10 personen! (Introducees alleen als er ruimte over is)
Wij gaan ons uiterste best doen om er een leuke dag van te maken en u weer een stuk wijzer huiswaarts te laten keren! We zullen eerst inventariseren en indelen op volgorde van aanmelding. 

Clubleden hebben via de e-mail een uitnodiging voor deelname gekregen.
Aanmelden kan via de link in die mail.