Skip to main content

Donderdag, 12. September 2019 - Zondag, 15. September 2019

Goodwood Revival 2019
12 of 13 t/m 15 september 2019

Jaarlijks zijn er zoveel mooie evenementen waar je met je klassieke auto naar toe kunt, maar er zijn slechts een select aantal die met recht “must-haves” genoemd mogen worden. Dit zijn zeer geliefde evenementen waar het hart van iedere klassieker liefhebber sneller van gaat kloppen. En dit is er zo een, GoodWood Revival. Elk jaar gehouden op het GoodWood Circuit, gelegen op het gelijknamige landgoed in Zuid-Engeland. Het complete terrein wordt omgetoverd tot een tijdsmachine die je terug brengt naar de jaren ‘40/‘50/’60, met een echte ‘High Street’ en paddocks waar de mooiste klassiekers staan. Porsche Classic is altijd sterk vertegenwoordigd met een heuse garage uit de jaren ’60 en veel modellen. Er wordt natuurlijk geraced met de mooiste klassieke auto’s, maar ook motoren en zelfs vliegtuigen maken de ervaring kompleet.

Op veler verzoek zetten we deze trip weer op de kalender voor 2019. Hieronder in het kort het programma. (Nog onder voorbehoud).

Donderdag 12 september of vrijdag 13 september

  • Indien vertrek op donderdag 12 september: rond 18.30 uur verzamelen bij een nader te bepalen locatie dicht bij Hoek van Holland. Vertrek rond 19.00 uur naar de Stena lines terminal waar we aan boord zullen gaan van de Stena Brittanica. Aan boord heeft U een binnenhut.
  • Indien vertrek op vrijdag 13 september: rond 8.30 uur verzamelen bij Shell station Hazeldonk (langs de A16 Breda-Antwerpen). Vertrek rond 9.00 uur naar de Eurotunnel terminal in Calais waar we de autotrein nemen en in 35 minuten in Folkestone arriveren. Hier rijden we door een van de mooiste natuurgebieden van het Verenigd Koninkrijk, The High Wield. Aankomst in het hotel om ca. 17.00 uur, waarna diner.
    Het vertrek op donderdag of vrijdag hangt af van de prijzen van de overtocht.

Zaterdag 14 September
Na een traditioneel Engels ontbijt vertrekken we, kompleet in jaren ‘40/‘50/’60 outfit, richting Goodwood via de zo bekende Engelse landelijke wegen dwars door het “South Downs National Park”. Na een enerverende dag op het circuit, rijden we in de middag een mooie route naar Amersham in Buckinghamshire, alwaar we zullen overnachten in een hotel. Diner is deze avond op eigen gelegenheid.

Zondag 15 September
Na het ontbijt zullen we richting Cambridge rijden via een wederom mooie route. In Cambridge aangekomen, kunt U de stad met haar rijke geschiedenis ontdekken (eventueel een stadstour met gids, wat een aanrader is) of om natuurlijk even goed te shoppen……. Eind van de middag / begin van de avond zullen we rond 18:30 vertrekken richting Harwich waar we met de nachtafvaart van Stena Line zullen vertrekken richting Nederland. Aan boord is er (wederom) een comfortabele binnenhut gereserveerd zodat je na een goede nachtrust de volgende ochtend vroeg aankomt in Hoek van Holland. 

Belangrijk! 
Het is min of meer verplicht om in kleding (stijl) te komen uit de jaren ‘50/’60. Bij dit evenement kom je bepaalde gedeeltes niet op/in als je niet correct gekleed bent. Classic only evenement! Dit is een evenement waar je alleen aan kunt deelnemen met de 911 or 912 tot en met 1978. Dit i.v.m. de parkeer opties bij Goodwood. De totale kosten voor deze geweldige trip zijn ongeveer € 500 per persoon op basis van 2 personen en 1 auto. We streven ernaar dit bedrag nog omlaag te krijgen.