Skip to main content

Cars & Coffee bij Lusso Classics Hilversum

Ja, dus “gewoon” auto’s en koffie denk je dan. Enige weken geleden ontvingen we een uitnodiging van de  evenementencommissie voor een bedrijfsbezoek bij Lusso Classics in Hilversum op 28 september. Onder de titel Cars & Coffee  waren de leden van onze club uitgenodigd voor een bezoek aan dit restauratiebedrijf in Hilversum.

Gelijk in de agenda gezet en de zaterdag vrijgemaakt voor de rit naar Hilversum. Nog even twijfel vanwege het slechte weer om de Porsche in de garage te laten staan, maar tussen de buien door toch maar de blauwe rakker gepakt. Aangekomen om 11:00 uur stond de koffie klaar en kregen we een rondleiding door het mooie bedrijf van Roderick en zijn medewerkers. Bijna alles doen ze om je oldtimer weer als nieuw op de weg te zetten. Prachtige exemplaren stonden tentoongesteld waaronder een geweldige Jaguar waarmee in 2017 een eerste prijs was behaald op het Concours d’Elegance op ‘t Loo.

De werkzaamheden van Lusso Classics bestaan uit carrosserie, bekleding, onderhoud, volledige ombouw etc. Teveel om op te noemen. En dit alles is een mooie ambiance met – wat mij opviel – overwegend jonge medewerkers die enthousiast over hun werk konden vertellen.

Ook was het weer leuk om verschillende clubleden te ontmoeten en het moet gezegd, toch hadden zo’n twintig leden de moeite genomen om naar Hilversum te komen. Volgende keer hopelijk nog wat meer belangstellenden. Na nog even wat nagebabbeld te hebben met elkaar en een “tot ziens” op de Herfstrit ben ik weer naar Enkhuizen gereden. Was als altijd toch weer de moeite waard. Met dank aan de mensen van Lusso Classics!

Hartelijke groet van Jan Broekhuizen en graag tot ziens op de Herfstrit op 13 oktober as.